Nature, Plantae
Leave a Comment

Bye bye winter

bark

We went to a walk last Sunday, just to see what’s happening in the nature at the moment. Because it seems that the winter is slowly stepping aside for spring. I mean I really hope so. And I could definitely see some signs! Like little buds in the red elderberry (Sambucus racemosa) or grass peeking under the ice. Wonderful!

Viime sunnuntaina kävimme kävelyllä, oikeastaan vain etsimässä jotain kevään merkkejä. En ole ikinä ollut mikään talven ystävä ja nyt oonkin hiljalleen heräillyt talven horroksesta. Talvi on ehkä hiljalleen väistymässä. Ja löytyihän niitä merkkejäkin! Terttuseljassa (Sambucus racemosa) oli jo silmut, jään alta pilkisti ruohoa ja oravien talvivarastot oli kaikki syöty. Mahtavaa!

 

little_world naava pihka sambucus_bud sorbus squirrel_food star Exif_JPEG_PICTURE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s