DIY
Leave a Comment

100 projects for garden

malena skote 100 uutta ja hyödyllistä ideaa puutarhaan

Today I went to my local library and drowned myself into the new gardening books. The spring enthusiasm just keeps growing. And I found this book which seems witty and wonderful. It’s called 100 projects for garden (originally it’s Swedish 100 projekt för trädgården) from Malena Skote, an architect, writer, illustrator and photographer. Now, I love crafts and gardens so this book is just about those two things. Doing quite awesome stuff for your garden (not too romantic, not too big projects, a bit more minimalistic, just the way I like it). And yes, this book has just been published so it’s brand new! I picked up few of my favorite ideas like a crocheted birds nest and moss basket but the book is full of great things. I would love to test out every single one the ideas.


 

Tänään kävin lähikirjastossani ja hukuttauduin uusien puutarhakirjojen maailmaan. Tämä mun kevätintoilu vaan kasvaa ja kasvaa. Ja siis löysin tällaisen uuden kirjan, joka vaikuttaa tosi hauskalta ja mahtavalta ideapankilta. Sen nimi on 100 uutta ja hyödyllistä ideaa puutarhaan. Kirjan tekijä, Malena Skote, on ammatiltaan arkkitehti, kirjailija, kuvittaja ja valokuvaaja. Noh, miähän rakastan käsillä tekemistä ja puutarhoja ja tämä kirja yhdistää nuo kaksi. Siinä tehdään aika kivoja juttuja puutarhaan (ei liian romanttisia, ei liian suuria projekteja, enemmän ehkä minimalistisia, juuri niinku miäkin tekisin). Ja kyllä, tämä kirja on juuri julkaistu ja siis uunituore! Valikoin tähän muutamat lemppari-ideat kirjasta, kuten virkattu linnunpesä ja sammalkori kukille, mutta kirja on täynnä huippuideoita. Olisi mahtavaa testata niistä jokainen.

malena skote malena skote malena skote birdnest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s