Folk
Leave a Comment

The Tomorrow Collective

vinegar making kit
vinegar making kit

Vinegar making kit by Martin Mårtensson

The Tomorrow Collective from Lund University, Sweden, represents all that I want my life to be, what I value and what I hope that future will be, too. The group explores the ways of enabling us to live a sustainable life in the future. The modern looking tools and systems are inspired by past knowledge of how to grow, make and be. From tools for making your own vinegar, perfume or cheese to more simple objects, I love everything this group has done!


 

The Tomorrow Collective, Lundin yliopiston taideteollisen muotoilun linjalta edustaa kaikkea sitä, mitä haluan oman elämäni olevan, mitä arvostan ja mitä toivottavasti tulevaisuuskin tulee olemaan enenevissä määrin. Ryhmä suunnittelijoita tutkii keinoja saada tulevaisuuden elämisestä ekologisempaa. Modernin näköiset työkalut ja laitteistot ovat saaneet inspiraationsa menneen maailman tiedoista ja taidoista: siitä miten asioita kasvatetaan, valmistetaan tai säilytetään. Suunniteltujen tuotteiden joukossa on välineistöä aina oman viinietikan, hajuveden tai juuston valmistamiseen, mutta myös yksinkertaisempia esineitä kuten säilytysrasioita. Rakastan kaikkea mitä tämä ryhmä on saanut aikaan!

ida-6

The urban root cellar by Ida Gudrunsdotter.

urban root cellar

cheese making kit

A cheese making kit by Sara Gullberg.

anna-3

Handmade natural cosmetics set by Anna Gudmundsdottir

britt-12

Locally grown and handcrafted natural perfume set by Britt Jönsson.

britt-2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s