Garden
Leave a Comment

Garden essentials for spring

garden tools

The spring is here and soon you will be busy with your garden work. But do you have all the needed tools? In my opinion garden tools should be as beautiful as any items you purchase for your home. Why would you buy any different style than what you love? I want my garden tools to be practical but stylish in a timeless way. Natural wooden handles with stainless steel and hint of oh-so-trendy copper. I think natural materials are the way to go because they last longer and are more beautiful to your eyes. Visuality is important. And when you take good care of your tools, they will last almost forever. Now that’s ecological.

Here’s my favorite picks for this season. They are the garden essentials that I would love to have to make my gardening moments even more stylish. Tools that I don’t need to hide anywhere because they are so ugly.


 

Kevät on täällä ja pian me kaikki olemme kiireisiä puutarhahommiemme kanssa. Mutta löytyykö sulta kaikki tarvittavat työvälineet? Oma mielipiteeni on se, että puutarhan työkalujen pitäisi olla yhtä kauniita kuin mikä tahansa esine, jonka kotiisi hankit. Miksi ihmeessä ostaisit jonkun ihan eri tyylisen työkalun verrattuna muuhun tyyliisi? Miä ainakin haluan omien puutarhatyökalujeni olevan käytännöllisiä, mutta tyylikkäitä ajattomalla tavalla. Luonnolliset puukahvat ruostumattoman teräksen kanssa ja ripaus hieman niin trendikästä kuparia. Mun mielestä luonnonmateriaalit ovat tässä tapauksessa parhaita, koska ne kestävät kauemmin ja ovat iloksi myös silmille. Visuaalisuus on tärkeä asia. Ja oikealla huollolla työvälineet kestävät lähes ikuisesti. Se se vasta ekologista onkin.

Tässä ovat lempparini tän kauden valikoimista. Ne ovat puutarhan ihania työkaluja, joita haluaisin itselleni, jotta istutus- ja kitkemishetket olisi vieläkin tyylikkäämpiä. Työkaluja, joita ei tarvitse piilotella, koska ne ovat rumia.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s