Floral
Leave a Comment

Parrot tulip love

parrot tulips

Tulips (Tulipa) are definitely something that say spring out’n loud. Some might say they are boring but I love them. How can you get bored if there are hundreds of colors and kinds?! So whenever I see tulips I have to get them. There’s always a reason to buy tulips, I think. Parrot tulips, like these in the pics, are so amazing with their fringed and curly petals. A hint for my friends and family: a bunch of tulips always makes me very happy (I’m not the only one allowed to buy them for me). And some day I hopefully will have my own garden full of tulips.


 

Tulppaanit (Tulipa) ovat kukkia, jotka suorastaan huutaa kevättä. Joidenkin mielestä ne on ehkä hieman tylsiä kukkia mutta miä rakastan niitä. Miten voi tylsistyä tulppaaneihin, kun niissä on satoja värejä ja lajikkeita mistä valita?! Itselleni tulee pakonomainen tarve saada tulppaaneja aina kun näen niitä. Aina löytyy syy ostaa niitä. Papukaijatulppaanit, kuten näissä kuvissa, ovat aivan ihania kihartuneiden ja kurttuisten terälehtiensä kanssa. Ja vinkki läheisille ja perheelle: kimppu tulppaaneja saa mut hyvin, hyvin onnelliseksi (en ole ainoa, joka saa ostaa minulle kukkia). Toivottavasti jonakin päivänä mulla on oma puutarha täynnä noita ihania kukkia.

parrot_tulips1 parrot_tulips2 parrot_tulips3 parrot_tulips4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s