Places
Leave a Comment

Nyrölä nature path

Nyrölä sign

Yesterday we visited a nature path quite nearby at Nyrölä village. And it was definitely a nice surprise. There were an old forest, a bit of history and a huge swamp area with an island and little wooden ferry. We had a picnic lunch there with a campfire. The place was like a garden of Eden in a modest Finnish way. The birds were singing and the tranquility was amazing. I totally recommend to check the place out if you visit Central Finland.


 

Eilen vietimme aamupäivän retkeillen aika läheisellä Nyrölän luontopolulla. Kävin siellä ensimmäistä kertaa ja yllätyin kyllä positiivisesti. Polun varrella oli iso vanha metsä, hieman historiaakin ja todella iso suoalue, jossa oli saari ja pieni puinen lossi. Kaiken kruunasi makkaranpaisto ja kahvituokio laavulla. Se paikka oli kuin suomalaisen vaatimaton versio Eedenin puutarhasta. Linnut lauloivat ja se rauha oli mieletöntä! Suosittelen paikkaa ehdottomasti, jos visiteeraat Keski-Suomessa.

Nyrölä nature pathforest NyröläNyrölä nature pathswamp2swamp_lakeNyrölä nature path swampaitaNyrölä nature path

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s