Creative
Leave a Comment

Perfect cubes

food cubes

Our world is full of wonderful plants that product delicious and colorful fruit. And although I love the natural and organic way of things I’m also always intrigued when natural world meets modern, graphical and geometric world. That’s why I love the work of Dutch artists Lernert & Sander who have made 98 perfect cubes from raw food, including those wonderful vegetables and fruit. Just look at how beautiful every little cube looks! The kale, the corn, the pink grapefruit. Like piece of art!


 

Maailmamme on täynnä mahtavia kasveja, jotka tuottavat herkullisia ja värikkäitä hedelmiä. Ja vaikka tykkäänkin kaikesta luonnollisesta ja orgaanisesta, mua kiehtoo myös se kun luonnonmukainen maailma kohtaa modernin, graafisen ja geometrisen maailman. Siksi rakastankin hollantilaisen taiteilijaduon Lernert & Sanderin työstä, jossa he ovat veistäneet 98 täydellistä kuutiota raa’asta ruuasta, mukaanlukien nuo kaikki ihanat vihannekset ja hedelmät. Katsokaas nyt miten kauniita pikkukuutioita! Kaali, maissi, verigreippi. Jokainen kuin pieni taideteos!

food cubesfood-cubes-raw-lernert-sander-volkskrant-7

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s