Floral
Leave a Comment

White flowers with natural touch

white gladiolus

white flowers

For the special graduation party that I told you about in the last post, I had the privilige to do the floral designs. I was given different white flowers to work with. I went to a nearby forest and picked up some wild raspberry (Rubus idaeus) branches which are perfect for floral designs because they last long in a vase, too. I also got some lily of the valley leaves (Convallaria majalis) for the lower bouquets. With these two green materials and the collection of white flowers I created natural-looking and beautiful flower arrangements for the party. Oh, how I love when I get to do it all the natural kind of way!


Edellisessä postauksessa kerroinkin lakkiaisista, joissa olin mutta mulla oli myös kunnia tehdä samoihin juhliin kukka-asetelmat. Mulle annettiin käsittelyyn erilaisia valkoisia kukkia. Menin läheiseen metsään ja keräsin villivadelman (Rubus idaeus) oksia, jotka kestää maljakossa leikkonakin todella pitkään. Otin myös vähän kielon (Convallaria majalis) lehtiä matalampia asetelmia varten. Näiden kahden vihreän luonnonmateriaalin ja valkoisten kukkien avulla loin luonnollisen näköisiä ja upeita kukka-asetelmia juhlaan. Voi kuinka rakastankaan sitä, kun saa tehdä luonnollisen näköisiä juttuja!

flowers flowers greenroses3roses2roses1liliesnatural white flowers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s