Folk
Leave a Comment

Ukki

mikko laakkonen ukki

Show me anything with traditional Finnish woodwork included and I usually like it. So happened with this table called Ukki (the Finnish word for grandfather) by designer Mikko Laakkonen. The shingle basket base combined with simple wood form is so beautiful and so Scandinavian. I’m in need for more designs like this!


 

Näyttäkää mulle mitä vain, joka sisältää perinteisiä suomalaisia puutyötaitoja ja yleensä tykkään siitä. Niin tapahtui myös tämän Ukki-pöydän kanssa, jonka suunnittelija on Mikko Laakkonen. Pärekoripohja yhdistettynä yksinkertaiseen muotoon ja vielä puumateriaalista tehtynä on niin kaunista ja niin skandinaavista. Tarvitsen lisää tällaista designia!

ukki Mikko Laakkonen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s