Creative
Comment 1

The living church

living church new zealand

Religion is something that doesn’t exist in my world but I’m always interested in things that include plants. As does this living tree church made by Barry Cox in New Zealand. I say WOW! And all this has been grown in 4 years (clearly I’m jealous because somewhere in the world there’s places that are perfect for fast growth, unlike Finland is). Imagine what this church and its labyrinth garden will look like in 10 or 20 years: WONDERFUL! It’s obvious that the closeness of the nature and the quiet whispers of growing plants make a great and unique place to quiet down in your own thoughts, with or without religion.

Read more from designboom.


 

Uskonto ei kuulu mun elämään mitenkään, mutta olen aina kiinnostunut jos joku asia sisältää kasveja. Kuten tämä elävä puukirkko, jonka uusiseelantilainen Barry Cox on rakentanut. Sanonpa vain, että VAU! Ja kaikki tämä on kasvanut vain neljässä vuodessa (tottakai olen kateellinen, että maailmassa on paikkoja, joissa on pikkuisen paremmat olosuhteet nopeaan kasvuun, verrattuna siis Suomeen). Miettikää, miltä tuo kirkko ja sen ympäröimä labyrinttipuisto näyttää 10 tai 20 vuoden päästä: MAHTAVALTA! On selvää, että luonnon läheisyys ja kasvavien kasvien hiljaiset kuiskaukset muodostavat täydellisen ja uniikin paikan hiljentymiseen ja omiin mietteisiin vaipumiseen, ihan ilman uskontoa tai sen kanssa.

Lue lisää designboomista.

tree-church-new-zealand tree-church-new-zealand-2

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s