Places
Leave a Comment

GardenShop in Fiskars village

GardenShop Fiskars

Few days ago I visited the GardenShop Tahvoset in the lovely Fiskars village. (I was on a work trip and also visited a very big nursery: Puutarha Tahvoset Ltd. I had the privilege to take a tour there. I saw hundreds and hundreds of plants! And I also got a little glimpse of the next spring trends in the world of plants…). The Fiskars village is so beautiful and the GardenShop fits there perfectly. I really liked their little front garden and the stylish, white indoor space. A garden shop for my taste!


 

Muutama päivä sitten vierailin GardenShopissa ihanassa Fiskarsissa. (Olin työmatkalla ja kävimme myös todella isolla taimistolla: Puutarha Tahvosilla. Mulla oli kunnia saada kierros taimistolla ja nähdä satoja erilaisia kasveja! Pääsin myös vilkaisemaan vähän ensi kevään kasviuutuuksia…) Fiskarsin kylä on kyllä niin kaunis ja tuo GardenShop sopii sinne täydellisesti. Tykkäsin tosi paljon puodin edessä olevasta kasvialueesta/puutarhasta ja sisäosien tyylikkäästä, valkoisesta tunnelmasta. Mansikkakankaan leikkaamisestakin voi tehdä tyylikkään tapahtuman. Puutarhakauppa mun makuuni!

garden_shop_autumnapples garden_shop_door garden_shop_havut garden_shop_inside-2 garden_shop_inside garden_shop_inside3 garden_shop_inside4 garden_shop_outside garden_shop_outside3 garden_shop_roses garden_shop_sign garden_shop_trees garden_shop gardenshop_out2 gardenshop_outside1 seeds

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s