Home
Leave a Comment

IKEA’s SINNERLIG collection with Ilse Crawford

SINNERLIG IKEA

IKEA_SINNERLIG_ilsecrawford_8

Ooh la la, it’s finally here! I’ve been waiting for this collection since IKEA published the first photos of collaboration with Ilse Crawford. I would love to have every single piece of the SINNERLIG collection and that’s quite rare! But if someone mixes cork, hand blown glass, natural materials and nude colors, I’m in! I love the simplicity of the line and the urban feeling it has. And come on, on top of everything, every single marketing picture includes plants! Heavenly! Can I have, like, every single one of them…? Pretty please?


Oijoijoi, se on vihdoin täällä! Oon oottanut tätä tuotesarjaa siitä lähtien, kun IKEA julkaisi ensimmäiset kuvat yhteistyöstään Ilse Crawfordin kanssa. Haluaisin jokaisen tuotteen SINNERLIG-kokoelmasta ja se on aika harvinaista multa! Mutta hei, jos joku yhdistää korkkia, suupuhallettua lasia, muita luonnonmateriaaleja ja luonnollisen värimaailman, niin miä kannatan! Rakastan tuon kokoelman yksinkertaisuutta ja urbaania fiilistä. Ja siis kaiken lisäksi, jokaisessa sarjan markkinointikuvassa on kasveja! Myyty! Taivaallista! Voinko saada, niinku, joka ikisen noista tuotteista…? Pliis pliis pliis?

SINNERLIG IKEA IKEA_SINNERLIG_ilsecrawford_3 IKEA-Sinnerlig-collection-Conscious-Living-02 ILSE_IKEA Sinnerlig-sofa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s