Nature
Comment 1

End of summer at Huruksela

My camera is full with photos that I want to share with you but somehow I haven’t had much time lately to actually posting them here. I hate when life is too busy but I guess it’s my own fault. But although these pictures happened over a month ago I still want to show them. I spent one day in my childhood home, a little village called Huruksela, in Southern Finland. And it was like nature explosion. I picked so many different berries (blueberries, cherries, red and black currants, gooseberries…), wandered around in the garden and went to the nearest forest with my brothers where I almost sank into the swamp. So very exciting day, indeed. I also love the time of the year when the grain fields are golden and dancing in the warm late summer wind. So so beautiful! I’m definitely a country girl.


Mun kamera on koko ajan täynnä kuvia, jotka haluan jakaa teidän kanssa, mutta jotenkin mulla ei ole ollut viime viikkoina aikaa käydä niitä läpi ja postata tänne. Vihaan, kun elämä käy turhan kiireiseksi, mutta siitä saa varmaan syyttää vain itseään. Vaikka otin nämä kuvat noin kuukausi sitten, haluan silti jakaa ne tännekin. Vietin silloin yhden päivän lapsuuden kodissani, pienessä kylässä nimeltä Huruksela, joka sijaitsee Etelä-Suomessa. Ja se päivä oli kuin yksi iso luontoräjähdys! Keräsin tajuttomasti marjoja (mustikoita, kirsikoita, puna- ja mustaherukoita, karviaisia…), haahuilin puutarhassa ja retkeilin veljieni kanssa viereisessä metsässä, jossa melkein upposin suohon. Joten todella jännittävä päivä! Rakastan myös tuota vuodenaikaa, kun viljapellot ovat kultaisia ja tanssivat lämpimässä loppukesän tuulessa. Niin kaunista! Miä oon kyllä niin selkeä maalaistyttö!

bird_cage birds_nest blueberries cherries field_venehkorpi field3 flower1 flowers garden_huruksela gooseberry green_plants green_plants2 heather lichen1 lichen2 lingonberry marshes oak pink

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s