Creative
Leave a Comment

Designers on holiday

designers on holiday

How cool is this idea hosted by London creative studio Featuring Featuring: they brought together 18 designers from different fields and let them create their dream camp site in the island of Gotland, Sweden. For two weeks the Designers On Holiday camped and collaborated, building shelters, a sauna, a bath, a distillery (!), wood oven and other wonderful stuff. I love the simplicity of their designs and, of course, their use of natural materials. And distillery, wow!!! If it would be possible in any way, I would love to get all my designer friends together for something like this. How awesome and fun would it be!!!


 

Kuin siisti on tämä lontoolaisen luovan studion (jonka nimi on Featuring Featuring) idea: he lähettivät 18 eri alojen suunnittelijaa luomaan unelmiensa kesäleiriä Gotlannin saarelle, Ruotsiin. Kahden viikon ajan Designers On Holiday -projektilaiset majailivat saarella ja suunnittelivat ja rakensivat yhteistyössä mm. telttoja, saunan, kylvyn, tislaamon (!), puu-uunin ja kaikkea muuta mahtavaa. Miä tietenkin rakastan tuota yksinkertaista fiilistä ja, tottakai, luonnonmateriaalien käyttöä. Ja tislaamo, vau!!! Jos se olisi mitenkään mahdollista, niin haluisin lähteä kaikkien suunnittelijakavereideni kanssa samanlaiselle leirille. Kuinka siistiä ja hauskaa siitä tulisi!!!

designers distillery distillery2 hot_tub pigments pigments2 sauna1 sauna2 tents_1 tents_2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s