Garden
Leave a Comment

Heather weather

heather calluna vulgaris

calluna vulgaris

The autumn is here! I’ve been cleaning our balcony garden like maniac in various occasions, throwing away all the bad-looking plants and it the space started to look so empty. So it was definitely the time to add some new seasonal flowers. The traditional red heather (Calluna vulgaris) is not something I like (except in nature) but I really like the white and green ones. So this little and more modern autumn basket was perfect choice for our balcony! I added some candles and other decorations and voilá – we’re ready for the crisp and mystical autumn nights!


 

Syksy on täällä! Oon siivonnut parvekepuutarhaamme monena eri kertana, heittänyt pois pahannäköisiä ja kaikkensa antaneita kasveja ja nyt tila alkoi näyttämään jo aika tyhjältä. Joten oli ehdottomasti aika lisätä uusia kausikukkia. Se perinteinen punainen kanerva (Calluna vulgaris) ei ole ihan mun maun mukainen (paitsi luonnossa), mutta tykkään todella paljon noista valkoisista ja vihreistä versioista. Istutinkin tällaisen pienen modernimman kanervakorin, josta tuli juuri täydellinen meidän parvekkeelle! Lisäsin sitten vielä vähän kynttilöitä ja muita koristuksia ja voilá – olemme valmiita raikkaisiin ja tunnelmallisiin syysiltoihin!

heather2 heather3 calluna vulgaris kanerva heather

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s