Garden
Leave a Comment

Loving: Grown and Gathered

MattLentilGarden-2-600x800

I have to share this love of mine: Matt and Lentil from Grown and Gathered, two farmers and gardeners who live my dream in Australia. Their website/blog is amazing and I’ve been following them mostly on Instagram, dreaming about more simple, more natural life. But this world needs more people like these two. They produce ecological, sustainable seasonal and traditional food, they live simply and slowly, they trade their knowledge and products. And the designer in me loves how they have created a new and modern way to brand a traditional thing, making beautiful posters, visualities and website for them. Now I want to more to Australia and have my own little farm (and for you who now are thinking that why can’t I do that in Finland, let’s just say: the climate.)


Mun on pakko jakaa ihastukseni: Matt ja Lentil, jotka muodostavat Grown and Gatheredin. Kaksi australialaista puutarhuria ja maanviljelijää, jotka elävät yhtä unelmaani. Heidän nettisivunsa/ja bloginsa on ihan mahtava ja enimmäkseen olen seurannut heitä Instagramissa parin vuoden ajan, unelmoiden yksinkertaisemmasta, luonnollisemmasta elämästä. Tämä maailma nimittäin tarvitsee enemmän Mattin ja Lentilin kaltaisia ihmisiä. He tuottavat itse ekologista, kestävän kehityksen mukaista kausiruokaa, he elävät yksinkertaisesti ja rauhallisesti, he vaihtavat tietouttaan ja tuotteitaan kiinnostuneiden kanssa. Ja graafikko sisälläni rakastaa sitä, miten he ovat luoneet uuden ja modernin tavan tuoda esille perinteistä viljelyä tehden kauniita julisteita, visuaalisia yksityiskohtia ja onhan tuo nettisivukin todella hieno. Nyt vain haluan muuttaa Australiaan ja perustaa oman pikku farmin (ja nyt ne, jotka miettivät siellä miksen voisi tehdä sitä Suomessa, niin sanotaan vain: ilmasto.)

MattLentilGarden-portrait-600x800 Hilary-Walker-6 grownandgathered_seasonal grown and gathered

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s