Places
Leave a Comment

October flowers of Copenhagen

Copenhagen flowers and plants

When I’m too busy to travel to different flower/plant destinations it’s awesome to know that I have the best agents to do that for me. This time it was my Dad who was visiting Copenhagen, Denmark last week. When he saw the flower markets, he wanted to capture them for me. To see the prices, the flower stands, what they have on offer. So cool! Copenhagen is a place where I have wanted to visit for a long time but somehow it has never happened. But I love the Danish sense of style in everything and these flower stands are so beautiful! (And maybe I can hint that we have a little plan that includes Denmark and Copenhagen, too, but I’ll reveal more later when things come more real…)


 

Kun miä oon liian kiireinen matkustamaan eri paikkoihin ihailemaan kukkia ja kasveja, on ihan huippua tietää, että multa löytyy agentteja, jotka seuraavat muun maailman elämää mun puolesta. Tällä kertaa agentti oli mun isä, joka käväisi matkalla Kööpenhaminassa viime viikolla. Kun hän näki torien ja kauppahallien kukkakaupat, tulin kuulemma heti mieleen ja tuliaisiksi sainkin kuvia kaikista kukkamestoista, jotta näen vähän Tanskan hintoja, valikoimaa ja kasvien esillepanoa. Niin mahtavaa! Kööpenhamina on ehdottomasti paikka, jossa mun on pitänyt käydä jo vaikka kuinka pitkään, mutta jotenkin ei vain ole tullut käytyä. Mutta rakastan tanskalaisten tyylitajua kaikessa ja nämäkin kukkaständit torilla ja kauppahallissa ovat niin kauniita! (Ja ehkä voin vähän jo vihjata, että meilläkin on vihdoin pieni suunnitelma Tanskan ja Kööpenhaminan varalle, mutta siitä lisää vähän myöhemmin, kun asiat alkaa realisoitua…)

 

Copenhagen halloween flowers

Halloween and autumn flowers

Copenhagen flowers

Loving how they mix the herbs and seasonal autumn flowers.

herb_shop1 herb_shop2Copenhagen flower stands plants_1 plants2 plants3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s