Home
Comment 1

Japan, here we come!

It’s time! Today we’re flying to Japan. I’m beyond excited, cannot believe this is finally happening. The blog will be quiet for two weeks (or maybe more) but I promise I share every little garden detail after we’ve come back. OMG! JAPAN!!!!!!


Nyt on aika! Tänään lennämme Japaniin. Oon enemmän kuin innoissani, en usko, että tämä päivä vihdoin tuli. Blogi tulee olemaan hiljainen ainakin kaksi viikkoa (ehkä hieman kauemminkin) mutta lupaan, että jaan jokaisen puutarhoihin liittyvän yksityiskohdan, kun olemme saapuneet takaisin. OMG!!! JAPANI!!!

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s