Places
Leave a Comment

Christmas tree forest

Working in a garden center at the Christmas time is the most atmospheric moment of the year. This is the first time that I’m also selling Christmas trees here. I do not want to advertise but that “forest of Christmas trees” is quite awesome, something that I haven’t seen before. The smell of spruce, fire and mulled wine is so good. You can just wander around in “the forest” and choose your favorite tree. After the choice has been made, you can leave the tree in “the forest” until it’s the time for your Christmas tree to come home. So it’s like a car park but with Christmas trees. Super easy! And every tree has been watered and taken care of so the long-lasting quality is guaranteed.


 

Puutarhamyymälässä työskentely joulunaikaan on kyllä kaikkein tunnelmallisin hetki vuodessa. Tänä vuonna miäkin myyn ensimmäistä kertaa joulukuusia täällä. En halua mainostaa, mutta tämä “joulukuusimetsä” on aika mahtava, jotain sellaista mitä en ite oo aiemmin kokenut. Kuusten, tulen ja glögin tuoksu on niin hyvä! “Metsässä” voi vain vaellella ympäriinsä ja valita rauhassa oman suosikkipuunsa. Kun valinta on tehty, puun voi jättää odottamaan “metsään”, kunnes se halutaan noutaa omaan kotiin. Joten systeemi toimii vähän niin kuin autoparkki, mutta vain joulukuusille sovellettuna. Superhelppoa! Ja jokaista puuta kastellaan ja niistä huolehditaan, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään ja pysyvät laadukkaina.

 

trees1wreathstrees2wreaths2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s