Floral
Leave a Comment

Christmas Eve morning moments

amaryllis

christmas flowers

I woke up this morning when it was still dark, when everyone else was sleeping. After exhausting work weeks behind me this is my first day off. And it’s the Christmas Eve. I put my woollen socks on and started to wrap the last gifts, put the kettle on for coffee, made an omelette for my Chef. Moments just for me. Perfect.

I hope to you all a very Relaxing, Joyful and Merry Christmas! Take moments to enjoy everything little and big and beautiful and magical in life.


 

Heräsin tänä aamuna niin aikaisin, että oli vielä ihan pimeää ja kaikki muut vielä nukkuivat. Aika uuvuttavien viimeisten työviikkojen jälkeen, tänään on ensimmäinen vapaapäiväni. Ja on jouluaatto. Pistin villasukat jalkaan ja aloin paketoida viimeisiä lahjoja, pistin vedenkeittimen päälle kahvia varten, tein munakkaan Kokilleni. Hetkiä vain minulle. Täydellistä.

Toivotan teille kaikille erittäin Rentouttavaa, Riemuisaa ja Hyvää Joulua! Ottakaa itsellenne hetkiä nauttia kaikista pienistä, isoista, kauniista ja ihmeellisistä asioista elämässä.

berries_1 berries2 christmas flowers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s