Creative
Leave a Comment

Birchbark goes Modern

I want to see more of this kind of design! Mixing traditional materials like birchbark with contemporary design, making it look something ultra cool. Anastasiya KoshcheevaSiberian born and nowadays Berlin based designer uses birchbark in ways that we’ve never seen before but somehow she makes it so that it looks quite effortless and relaxed and definitely very modern. I’m going to follow this one closely…


 

Haluan nähdä enemmän tällaista muotoilua! Perinteisten materiaalien, kuten tuohen, käyttöä uusissa muotoilutuotteissa, jolloin ne näyttävät ultrasiisteiltä. Anastasiya Koshcheeva, Siperiassa syntynyt ja nykyisin Berliinissä asuva suunnittelija käyttää koivun tuohta tavoilla, joita emme ole koskaan ennen nähneet, mutta jotenkin hän onnistuu saamaan kaiken näyttämään helpolta, rennolta ja ehdottoman modernilta. Aion seurata tätä tapausta tarkkaan…

 

birchbark_lampbirchbark_tubestaburet_1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s