Creative
Leave a Comment

Greenterior

PLANTS – ARE – COOL!!! I’ve always known that so it’s so awesome to see this new book called Greenterior coming up. At the moment plants seem to be cooler than ever and this book definitely shows that. The book gives you a glimpse of lives of people who love plants. I don’t have this book, yet, but it looks so good, tickles the graphic designer and the gardener in me in so many ways, that I think I just have to have this.


 

KASVIT – ON – SIISTEIII!!!! Miä oon tiennyt sen kyllä aina, mutta on niin mahtavaa nähdä tällaisen kirjan kuten Greenterior ilmestyvän. Tällä hetkellä kasvit tuntuisi olevan trendikkäämpiä kuin mitä ne ikinä ovat olleet ja tämä kirja saa sen näyttämäänkin siltä. Kirjassa päästään kurkistamaan kasveja rakastavien ihmisten elämään. Mulla ei vielä ole tätä kirjaa, mutta se näyttääkin niin hyvältä, koskettaa graafista suunnittelijaa ja puutarhuria sisälläni monin eri tavoin. Ehkä kyllä pakko tehdä tämä hankinta.

 

greenterior1greenterior2greenterior3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s