Creative
Leave a Comment

Navet’s Clamp Tray

I bumped into this wonderful product by Swedish Navet group. A tray for plants or anything else but the point is you can attach it to bookshelf or table. And how cool does that look! I love when there’s new and creative ways to use and place plants.


 

Törmäsin tällaiseen mahtavaan uuteen tuotteeseen, jonka on suunnitellut ruotsalainen Navet-ryhmä. Tarjotin kasveille tai muille ihanille esineille, mutta pointti on se, että sen saa kiinnitettyä kirjahyllyyn tai pöydän reunaan. Ja miten siistiltä se näyttää! Rakastan, kun keksitään uusia ja luovia tapoja käyttää ja sijoitella kasveja.

 

navet_planter1navet_planter3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s