Floral
Leave a Comment

Lunaria annua

I see a new trend flower coming… Lunaria annua, or honesty or money plant, is known for its transparent white seed pods that look almost like magical moon coins or slices of pearls. In the last weeks I’ve seen this so many times in Pinterest that I bet this is going to be next summers hit. You can buy and grow Lunaria from the seeds but you can also get it as a seedling from many nurseries. The coolest thing is that I’ve never seen this plant when its green and flowering. And it looks totally different!!

pic here


 

Mulla on kutina uudesta kukkatrendistä… Lunaria annua eli kesäkuuruoho tunnetaan läpinäkyvistä valkoisista siemenkodistaan, jotka näyttää taianomaisilta kuukolikoilta tai helmistä leikatuilta levyiltä. Viime viikkoina oon nähny tätä kasvia niin monesti Pinterestissä, että voisin veikata sen olevan ensi kesän hitti. Kesäkuuruohoahan voi kasvattaa siemenestä tai ostaa suoraan taimena monistakin taimimyymälöistä. Hulluintahan on, että miäkään en ollut ikinä aiemmin nähnyt kyseistä kasvia vihreänä ja kukkivana. Ja se näyttää niin erilaiselta!!!

lunaria_annua

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s