Garden
Comment 1

Taking bulbs from cellar

There was an awesome surprise waiting for me when I went to our cellar few days ago. Remember this post from the beginning of November when I was putting different bulbs in pots and taking them to the dark cellar to wait for spring? Well, this is the perfect sign of spring because these babies were growing like there’s no tomorrow when I saw them after three months. They were almost neon-coloured but looks at those roots!!! I’m so surprised that I managed to grow them. I took them out to the light and put them in a larger pot, covered with moss and now I’m just hoping they will go greener and be my spring delight.


 

Mua odotti mahtava yllätys, kun käväisin kellarissamme pari päivää sitten. Muistatteko tämän postauksen marraskuun alkupuolelta, kun istutin erilaisia sipuleita purkkeihin ja vein pimeään kellariin odottamaan kevään tuloa? Noh, tämä on ehdottomasti täydellinen kevään merkki, koska nämä pienokaiset kasvoivat kuin huomista ei olisikaan, kun kannoin ne sisälle kotiin näiden kolmen kuukauden jälkeen. Haljuiltahan pikkuiset näyttivät, lähes neonvärisiltä, mutta katsokaa noita juuria!!! Oon niin yllättynyt, että onnistuin kasvattamaan sipuleista jotakin. Toin ne nyt kevään valoon ja istutin isompaan ruukkuun, päällystin sammalella ja nyt vain odottelen, että hyasinttini ja muut kaverit muuttuvat vihreämmiksi ja antavat iloa mun kevääseen.

 

spring_bulbs1spring_bulbs2rootsspring_bulbs3spring_bulbs4

Advertisements

1 Comment

  1. Pingback: Spring hyacinths | Folk Jee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s