Garden
Leave a Comment

Springspirations

I have this thing for gardening books, of course, because I’m a gardener. But I try to keep my collection small. Usually I just borrow books from the great Finnish Library System but some books I just need to have. So every year I give myself permission to get one new gardening book, if I bump into good ones. Every mid-winter comes the time when I collect my favourites to my night stand and every evening read my books and dream of the perfect garden I might have some day. Here’s my inspirations for this spring.


 

Mulla on joku juttu puutarhakirjoihin, siis tietenkin, koska olen puutarhuri. Mutta yritän pitää kokoelmani pienenä. Yleensä lainaan kirjoja mahtavasta suomalaisesta kirjastosta (jota voisin hehkuttaa ikuisuuksiin), mutta jotkut kirjat mun on vain saatava. Joka vuosi annan itselleni luvan ostaa yhden uuden puutarhakirjan, jos joku hyvä tulee vastaan. Ja jokaisena talvena tulee hetki, jolloin kaivan kirjahyllystäni lempparikirjani yöpöydälleni ja iltaisin lueskelin ja selailen niitä, haaveillen unelmieni puutarhasta, joka mulla ehkä voisi olla joku päivä. Tässä on mun inspiraatiot tälle keväälle.

inspirationsspring

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s