Creative
Leave a Comment

Narsissi by Pentik

Nowadays I usually don’t like very colourful or printed textiles. For years I’ve been more of a muted-simple-colours-girl. But when I saw Pentik‘s (Finnish interior design retailer)  new Easter fabric called Narsissi I surprised myself. I really like it!!! I actually want to buy it! Is it the spring and the light or am I just getting older? I love the water-coloured image and the fresh colours. Some colours for me!


 

En nykyään oikein tykkää tosi värikkäistä tai kuvioiduista tekstiileistä. Jo vuosia olen ollut enemmän sellainen luonnonläheiset-ja-simppelit-värit-tyttö. Mutta kun näin Pentikin uuden pääsiäismalliston ja erityisesti kankaan nimeltä Narsissi, niin yllätin täysin itseni. Miä oikeasti tykkään siitä!!! Ja haluan hankkia sellaisen itselleni! Onko se tää kevät ja valo vai oonko vain tulossa vanhaksi? Rakastan tuota vesiväritettyä kuvamaailmaa ja noita raikkaita värejä. Vähän värejä mullekin!

pentik_narsissi_productspentik_narsissi

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s