Floral
Leave a Comment

Iris spring

I needed some spring flowers to cheer me up so I just picked random and quite surprising choices for me. I think have never bought irises before. I don’t know why because they are so beautiful and remind me of my Mum, she’s named after them. Well, I made a few arrangements for our home and they cheered me up. Job well done.


 

Tarvitsin vähän kevätkukkia piristämään mun eloa, joten valitsin kukkakaupasta ihan sekalaisia ja aika yllättäviäkin kukkia. En muista koskaan aiemmin ostaneeni iiriksiä. En tiedä miksi, koska ne ovat niin kauniitakin ja muistuttavat mua äidistä, joka on nimetty tuon kukan mukaan. Noh, tein sekalaisista kukistani kotiin muutaman asetelman ja heti piristyin. Hyvin tehty siis.

spring_flowersirisesflowersflowers2irisirises2irises3spring_flowers2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s