Garden
Leave a Comment

Spring hyacinths

 

Remember when I brought the bulbs out from the cellar? They were almost neon yellowish green and I was so sceptical about them going “normal” or starting to bloom. But see!!! They did all that! How beautiful and wonderful spring flowers I now have. And who said that hyacinths are only Christmas flowers? No no. When the sun is shining to our balcony and warming it up, the stunning scent of those beauties is amazing.


 

Muistatteko, kun hain syksyllä istutetut kukkasipulit ulos kellarista? Ne olivat niin neon keltavihreitä, että olin hyvin skeptinen siitä, tuleeko niistä “normaalin” vihreitä tai alkavatko ne edes kukkia. Mutta katsokaas nyt!!! Ne tekivät just sen. Miten mahtavia ja kauniita kevätkukkia mulla nyt onkaan. Ja kuka sanoi, että hyasintit kuuluvat vain jouluun? Ei ja ei. Kun aurinko paistaa meidän parvekkeelle ja lämmittää sen, noiden kaunokaisten huumaava tuoksu on jotain ihan mahtavaa.

 

hyacinths1hyacinths2hyacinths4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s