Garden
Leave a Comment

Violets and vegetables

Hi there Spring! My spring at the balcony starts always with violets (Viola). Except this year I experimented with hyacinths but that is all past, they have bloomed and now the same basket is growing Allium. I just wanted to give you a little glimpse of what’s happening at the balcony at the moment. Life has been hectic but my plant babies like tomatoes and komatsuna are growing strong. The weather is suppose to be wonderful for the next few weeks here in Finland so I think it’s time to get my babies outside at the balcony. Cannot wait for them to grow even more!


 

Moikka Kevät! Mun kevät parvekkeella alkaa aina orvokeilla (Viola). Paitsi tänä vuonna aloittelin jo itse kasvatetuilla hyasinteilla, mutta sehän on jo menneisyyttä. Hyasintit ovat jo kukkineet ja nyt samasta ruukusta puskevat hurjaa vauhtia erilaiset laukat (Allium). Haluankin näyttää pikkuisen, mitä parvekkeella tällä hetkellä tapahtuu. Elämä on ollut hektistä, mutta mun kasvit, kuten tomaatit ja komatsuna, kasvavat hurjaa vauhtia. Sään pitäisi olla mahtava seuraavat pari viikkoa, joten ajattelin jo siirtää taimet ulos parvekkeelle. En malta odottaa, että niistä kasvaa isoja!

 

alliums

Hyacinths have bloomed but Alliums are soon blooming.

violet1violet2violets2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s