Floral
Leave a Comment

The Flower Recipe -book

I know this book was published already in 2013 but I got my piece just a few days ago. I’ve been wanting it for a long time, but somehow I just forgot it. But now it’s here: The Flower Recipe Book by Alethea Harampolis and Jill Rizzo from Studio Choo. Even before I opened my own little flower shop Kasvihuone I’ve been studying and really getting into more natural way and style of treating flowers in arrangements and bouquets. And this book is all about it. I really love the more technical pages where they show what do you need and how to do it. And the flower arrangement recipes are like candy pages: so beautiful and you just want to jump into the picture to enjoy the flowers even more. Perfect for daydreaming!


 

Tiiän, että tämä kirja julkaistiin jo vuonna 2013, mutta miä sain omani vasta muutama päivä sitten. Olen odottanut tätä jo kauan, mutta jotenkin sitten aina unohtanut koko asian. Mutta nyt se on täällä: The Flower Recipe Book, jonka ovat tehneet Alethea Harampolis ja Jill Rizzo, jotka työskentelevät Studio Choo-nimisessä kukkakaupassa. Jo ennen kuin avasin oman pienen kukkakauppani Kasvihuoneen, olin tutkinut ja innostunut enemmän luonnollisesta tyylistä käsitellä kukkia asetelmissa ja kimpuissa. Ja tämä kirja on juuri sitä tyyliä. Rakastan myös enemmän teknisempiä sivuja, joissa käsitellään työvälineitä ja tapoja käsitellä kukkia. Ja kukkareseptit ovat kuin karkkia silmille: niin kauniita ja haluan vain hypätä niihin kuviin ihailemaan kukkia lähemmin. Eli täydellinen kirja unelmointihetkiin!

flower_recipe_coverflower_recipe1flower_recipe2flower_recipe3flower_recipe4flower_recipe5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s